Intímny vzťah muža a ženy, prípadne partnerov rovnakého pohlavia, je čisto ich osobná vec. Je to oblasť ich osobného života, v ktorej sa pohybujú a v ktorej fungujú. Sexuálny život je v partnerstve nevyhnutnou záležitosťou, avšak nie vždy je taký dokonalý a ružový ako si ho mnohí predstavujú. Nie vždy sú partneri v tejto sfére úplne zohraní. Množstvo ľudí sa bojí partnerovi prezradiť svoje túžby a očakávania. Práve z toho dôvodu vznikli rôzne zaujímavé literatúry, ktoré boli určené na riešenie problémov v oblasti intímneho života. Za pomoci knižnej i internetovej literatúry si partneri dokážu bohato okoreniť svoj možno doteraz nudný a minimálny sexuálny život. Jednou z možností ako opäť nažhaviť ochladenú vášeň medzi partnermi sú erotické hry, ktoré nie sú len výrazom pre sexuálne emócie. Za ich pomoci je možno opäť zažať oheň neutíchajúcej vášne – rovnakej, ako bola v začiatkoch partnerstva, manželstva. V prípade niektorých hier sú potrebné aj určité rekvizity, no je už len na partneroch, či si zvolia tento typ erotických hier.

erotické hry

Medzi najobľúbenejšie sexuálne role a hry https://www.privatportal.sk/blog/sexualne-role-a-hry patrí bozk na slepo, ktorý ani zďaleka nie je taký nudný akoby sa mohlo zdať. Pri tejto hre je potrebná kravata alebo iná látka ktorú možno použiť ako pásku cez oči. Partner, ktorý ju má, musí držať ruky za chrbtom a nesmie ich použiť. Druhý partner mu venuje bozky na rôzne časti tela. Ďalšou jednoduchou hrou je pláž. Na koberci alebo posteli je umiestnený uterák, na ktorom leží jeden partner zatiaľ čo ten druhý ho obdarúva zmyselnou masážou. Hádaj, na čo myslím je taktiež obľúbená hra. Jeden partner pozerá tomu druhému do očí a snaží sa prísť na to, čo si myslí. Obľúbeným druhom erotických hier je ak kategória s názvom hry s obliekaním. Jedná sa o hranie rolí, ktoré väčšina párov odmieta. To je však veľká chyba, keďže partneri si sami určujú ich priebeh len na základe vlastnej fantázie a túžob. Najznámejšou hrou na role je nepochybne hra na učiteľa/učiteľku a neskúseného študenta/študentku. Partner v roli učiteľa môže dať napríklad partnerovi v roli študenta domácu úlohu na tému učenia sa o postupe sexu. Následne ho z tejto domácej úlohy vyskúša so všetkou učiteľskou prísnosťou.

Erotické hry

Počas hry na sestru a pacienta je potrebné náležité oblečenie. Žena hrá sestru a muž rozmaznaného pacienta, ktorý si neustále vyžaduje jej pozornosť. Klasikou je taktiež hra na slúžku, ktorá musí svojmu pánovi spĺňať všetky jeho priania. Slúžka je spočiatku neochotná, no neskôr jej rozpaky zmiznú a ona bude ochotná poslúchať svojho pána. Rovnako si partneri môžu vyskúšať aj hru na kuriéra, ktorý žene prinesie balík z erotického e – shopu, na filmovú hviezdu a paparazza, pani a inštalatéra, väzenkyňu a piráta, upíra a jeho obeť, manželku a milenca, lekára a pacienta, násilníka a obeť, letušku a pasažiera alebo pilota, policajt a zadržaný. Prípadne, pokiaľ obaja partneri milujú rozprávky, môžu svoje erotické hry spestriť nimi. Zahrať si môžu role ako napríklad Snehulienka a princ, prípadne trpaslík, Červená Čiapočka a vlk či podobne. To, ktorý partner bude stvárňovať ktorú rolu si už dohodnú medzi sebou.