Začiatky prvých polo tričiek neboli možno až také jednoduché a spájali sa s určitou dávkou kontroverzie. Predsa len išlo o dovtedy nevídaný športový odev, ktorý u športovcov a ľudí zo športovej sféry vzbudil veľa zmiešaných emócií. Postupne sa však tento netradičný športový vrchný odev dostal do obľuby a rozšíril sa do celého sveta. Rovnako, ako mnoho iných športových odevov a doplnkov, ktoré pôvodne slúžili športovcom k podaniu lepšieho výkonu alebo dobrej sústredenosti počas hry, i polo tričká sa plynutím času začali rozširovať aj do bežných predajní s oblečením.

polo tričko dámske

Dostupnosť v maloobchodných predajniach umožnila získať prístup i pre obyčajných smrteľníkov, ktorí ich rýchlo zaradili do svojho každodenného šatníka. Kým sprvu bol tento odev skôr určený pre mužov, dnes sú polo tričká bežne nosené mužmi, ženami a dokonca aj deťmi. Spojením košeľového strihu a golieru s tričkom vznikol univerzálny kúsok, ktorý je stelesnením športovej elegancie.

polo tričko pánske

Pohodlné športovo-elegantné polo tričká sú vhodné na každodenné nosenie, ale vďaka elegantnému dojmu s nimi nič nepokazíte ani v lepšej spoločnosti či na dôležitej udalosti. Zaujímavou voľbou môžu byť rovnako i pre dámy, ktoré dámske polo tričká môžu rovnako bez výčitiek nosiť do práce, ale aj na významnejšie akcie. Obrovský výber mnohých farebných možností, potlačí a vzorov, ktorý je v súčasnosti v obchodoch ponúkaný zasiahol i polo tričká. Vďaka tomu si ich dnes môže dovoliť ktokoľvek, pretože ich nájdete v takmer každom lacnejšom aj drahšom značkovom módnom butiku, a to hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Či už preferujete skôr klasiku vo forme čiernej a bielej, alebo rada uvoľníte dávku fantázií a oslovia vás i výrazné a pestré farebné kombinácie, polo tričiek je naozaj momentálne na trhu neuveriteľné množstvo, spomedzi ktorého si vyberie každý.